Herplaatsing van jouw Appenzeller Sennenhond

Natuurlijk hoop je zo lang mogelijk te kunnen genieten van en te mogen zorgen voor jouw Appenzeller Sennenhond, maar soms loopt het in het leven anders dan verwacht waardoor er zich een situatie voordoet waarin je niet langer voor jouw Appenzeller kunt zorgen. Omdat ik sterk begaan ben met Sennenhonden die moeten worden herplaatst, heb ik in 2012 Stichting Herplaatsing Sennenhonden Citta von Bännlifluh opgericht. Via deze stichting help ik mensen die zich genoodzaakt zien om hun Appenzeller Sennenhond te herplaatsen. In de meeste gevallen gebeurt dat door bemiddeling via de website van de stichting. Slechts in uitzonderingsgevallen is er de mogelijkheid om gebruik te maken van noodopvang via de stichting.

Jouw Appenzeller aanmelden voor herplaatsing

Wanneer je de stap moet nemen om jouw Appenzeller Sennenhond te gaan herplaatsen, kun je hem of haar aanmelden via de website van de stichting.

Appenzellers beschikbaar voor herplaatsing

Ben jij op zoek naar een herplaatser? Op de website van de stichting vind je een overzicht van Appenzeller Sennenhonden die beschikbaar zijn voor herplaatsing.

Heeft u vragen? Ik beantwoord ze graag!
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *