Herplaatsing van jouw Grote Zwitserse Sennenhond

Natuurlijk hoop je zo lang mogelijk te kunnen genieten van en te mogen zorgen voor jouw Grote Zwitserse Sennenhond, maar soms loopt het in het leven anders dan verwacht waardoor er zich een situatie voordoet waarin je niet langer voor jouw Grote Zwitser kunt zorgen. Omdat ik sterk begaan ben met Sennenhonden die moeten worden herplaatst, heb ik in 2012 Stichting Herplaatsing Sennenhonden Citta von Bännlifluh opgericht. Via deze stichting help ik mensen die zich genoodzaakt zien om hun Grote Zwitserse Sennenhond te herplaatsen. In de meeste gevallen gebeurt dat door bemiddeling via de website van de stichting. Slechts in uitzonderingsgevallen is er de mogelijkheid om gebruik te maken van noodopvang via de stichting.

Jouw Grote Zwitser aanmelden voor herplaatsing

Wanneer je de stap moet nemen om jouw Grote Zwitserse Sennenhond te gaan herplaatsen, kun je hem of haar aanmelden via de website van de stichting.

Grote Zwitsers beschikbaar voor herplaatsing

Ben jij op zoek naar een herplaatser? Op de website van de stichting vind je een overzicht van Grote Zwitserse Sennenhonden die beschikbaar zijn voor herplaatsing.

Heeft u vragen? Ik beantwoord ze graag!
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *